Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Spottery
JIP makelaars groningen.

De ervaring van Tjedde Kleine

JIP makelaars gaat samenwerken met Spottery

Met ons platform willen we de huizenzoekers een extra mogelijkheid bieden bij het vinden van een nieuw huis. Dat doen we niet alleen, maar werken daarbij graag samen met bedrijven die net als ons de huizenmarkt een stukje leuker en beter willen maken.

Aanbod op basis van woonwens

Een van onze eerste gesprekken voerden we bij JIP makelaars met Alexander. Het idee achter Spottery, waarbij de woonwens centraal staat, sprak hem aan en de samenwerking was een feit. JIP makelaars geeft de komende tijd Spottery cadeaukaarten weg aan haar klanten. Deze cadeaukaarten bevatten een tegoed waarmee de klanten op kosten van de makelaar kaartjes kunnen sturen naar huizen waar ze graag zouden willen wonen.

“Bij JIP makelaars zetten wij ons dagelijks in om voor onze klanten een geschikte woning aan te kopen. Dit begint natuurlijk bij het vinden van een woning dat aan jouw wensen voldoet. Helaas is het vinden van een woning in de huidige markt nog niet zo eenvoudig. Om de kansen voor onze klanten te vergroten, zijn wij constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Zo kwamen we tijdens onze zoektocht in contact met Spottery. Zij hebben een nieuw concept bedacht, waarbij zoekers de mogelijkheid krijgen om hun droomhuis te vinden. Wij doen het bij JIP graag nét even anders dan anders en zijn van mening dat Spottery hier perfect op aansluit. Met deze samenwerking verwachten wij veel nieuwe deuren voor onze klanten te openen!” aldus Tjedde Kleine, makelaar bij JIP makelaars

Niet alleen huizen die te koop staan

Spottery maakt op haar platform bijna alle huizen in Nederland benaderbaar, of ze nou te koop staan of niet. Vanaf een interactieve kaart sturen gebruikers een kaartje naar een huis van hun interesse. De bewoner ontvangt, in een handgeschreven envelop, een kaartje met de tekst “ik heb een oogje op je huis” en een unieke code. Door deze code in te geven op de website kan de bewoner het persoonlijke bericht van de afzender lezen. En is de interesse wederzijds? Dan worden via Spottery contactgegevens tussen de zoeker en bewoner uitgewisseld.

“Iedereen kent het wel, je komt dagelijks langs jouw ‘huis van je dromen’, alleen staat er helaas geen Te Koop-bord in de tuin. Sommige klanten van ons trokken de stoute schoenen aan en deden  zelf een briefje in de brievenbus, in de hoop dat de eigenaar met de gedachte speelt om zijn woning te verkopen. Spottery heeft dit concept vertaald naar de huidige tijd, waarbij het initiatief weer bij de woningzoeker komt te liggen, dat spreekt ons aan” aldus Jeoffrey, collega makelaar bij JIP. “Je stuurt een persoonlijk kaartje met een leuke boodschap, waarmee je jouw enthousiasme over een woning kenbaar maakt. In deze tijd van digitalisering verras je mensen met het sturen van een écht kaartje.”

Huizenzoeker wil controle terug

Door de grote belangstelling op het beperkte aanbod van te koop staande huizen kunnen makelaars niet meer iedereen de mogelijkheid bieden om te bezichtigen. Voor de gelukkigen die wel nog kunnen bezichtigen bestaat er een grote tijdsdruk om direct te beslissen over een bod en de hoogte ervan. Daarmee verliezen huizenzoekers het gevoel van controle in de zoektocht naar een nieuw huis. 

“Wij merken dat onze aankoopklanten en woningzoekers het fijn vinden om zelf invloed te hebben op hun zoektocht. Spottery is daarmee naar onze mening een goede innovatie en een mooie aanvulling op onze dienstverlening als aankoopmakelaar. Het vergroot niet alleen de kans van slagen voor onze klanten, maar biedt ook breder mogelijkheden om de woningmarkt weer in beweging te krijgen. Op deze manier maken wij samen met Spottery de zoektocht naar een nieuwe woning weer nét iets leuker!” besluit Tjedde.

Wil je Spottery ook voor jouw makelaardij inzetten? 

Plan een kennismakingsgesprek met Marc