Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Spottery

Origineel cadeau voor aankoop klanten

Geef de zoektocht van je aankoop klanten een extra impuls met een origineel cadeau. Met een Spottery cadeaubon geef je ze een tegoed waarmee ze kaartjes kunnen versturen. Een origineel en praktisch cadeau!

Een fantastisch en succesvol concept waarbij onze ervaring en die van de ontvangers vanaf het eerste contact positief was.  Lees het hele verhaal
Rilana Huizenzoeker

Kaartjes sponsoren in jouw werkgebied

Zodra een gebruiker een kaartje verstuurt, wordt het logo van de partner getoond, net als bij een eventuele match. Daarnaast behoudt een sponsor een vaste positie in het profiel van afzender en ontvanger van het kaartje. 

Claim je eigen regio

Naast de cadeaubonnen kun je er ook voor kiezen om een bepaalde regio in Nederland exclusief te sponsoren. Bij alle kaartjes die naar de gekozen regio worden verstuurd, wordt je bedrijf als sponsor in Spottery getoond.

Zoekopdrachten uitvoeren voor je klanten

Met Spottery kan je voor je klanten zoekopdrachten uitvoeren. Op basis van de wensen van je klant vinden wij alle passende woningen, die jij vervolgens kan aanbieden aan je klant. Je klant beoordeelt de lijst en verstuurt kaartjes naar alle huizen waar ze graag zouden willen wonen!

Vraag offerte aan