Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Spottery

Recente publicaties

Woningmarkt

Van het versturen van kaartjes naar het ontvangen van kaartjes

Enkele maanden geleden zaten we op een avond aan de keukentafel om de zoektocht naar een nieuw huis voor het gezin van Eilke en Dirk-Jan te bespreken. Ze wonen al enkele jaren naar volle tevredenheid aan de Es 1 in Leek. Maar met de komst van hun jongste spruit is het tijd voor het gezin om om zich heen te gaan kijken...

Woningmarkt

Hoe vind je in deze tijd nog een nieuw huis?

Je kent het wel. In de huidige oververhitte woningmarkt is het vrijwel onmogelijk om in alle rust op zoek te gaan naar je nieuwe woning. Wachten tot een nieuw huis te koop komt is veelal minder succesvol door de grote belangstelling.

JIP makelaars groningen.
Partners

JIP Makelaars gaat samenwerken met Spottery

Met ons platform willen we de huizenzoekers een extra mogelijkheid bieden bij het vinden van een nieuw huis. Dat doen we niet alleen, maar werken daarbij graag samen met bedrijven die net als ons de huizenmarkt een stukje leuker en beter willen maken. 

Makelaardij Van der Houwen.
Partners

Van ‘Jammerdebammer chocolade’ naar Spottery cadeaubon

Bij de ontwikkeling van een nieuwe dienst probeer je relevante marktpartijen te betrekken om je dienst of product te toetsen en te verbeteren. Dan moet je het natuurlijk hebben voorgelegd aan de “Meest innovatieve makelaar van Noord-Nederland”: makelaardij Van der Houwen!