Hoe vind je in deze tijd nog een nieuw huis?
Je kent het wel. In de huidige oververhitte woningmarkt is het vrijwel onmogelijk om in alle rust op zoek te gaan naar je nieuwe woning. Wachten tot een nieuw huis te koop komt is veelal minder succesvol door de grote belangstelling. En zelfs al zou je mogen meebieden, dan gebeurt dat vaak op een huis dat niet helemaal lekker aansluit bij de woonwensen, of ver boven het budget uitkomt. Dat moet toch anders kunnen?
Met Spottery kan dat inderdaad anders. Jij neemt weer het initiatief in jouw zoektocht naar een nieuwe woning: zonder concessies te hoeven doen aan je woonwens of budget. Via Spottery kun je vrijwel alle huizen in Nederland opzoeken en de globale waarde ervan opvragen. Daarna stuur je eenvoudig een kaartje aan de bewoners om je interesse kenbaar te maken.
Nieuwe service
Sinds kort helpen wij huizenzoekers bij hun zoektocht. Samen nemen we jouw woonwens door om bijvoorbeeld te kijken waar je precies wilt wonen, en welke eisen je verder stelt aan de woning. Vervolgens krijg je in jouw Spottery-account een overzicht van de meest passende huizen. Hier is er tijd voor de laatste check. Ben je tevreden met de gepresenteerde huizen? Dan versturen wij voor jou in één keer alle kaartjes.
Via Spottery blijf je op de hoogte van de voortgang en kun je precies zien of jouw kaartjes gelezen zijn, en of de bewoner openstaat voor een gesprek. Indien een huizenbezitter openstaat voor de verkoop, dan wisselen jullie contactgegevens uit via Spottery.
Resultaten van eerdere huizenzoekers
Inmiddels hebben wij al verschillende mensen geholpen bij hun huizenjacht. En wat blijkt? Het werkt écht! Van de verstuurde kaartjes wordt 49% geopend, en maakt 3% een match waardoor een huizenzoeker daadwerkelijk in contact met een huiseigenaar is gekomen. Zoek je een huis net buiten de stad? Dan wordt 55% van alle kaartjes geopend en maakt zelfs 7% een match.*
* Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Deze data is verkregen uit meerdere zoekopdrachten en betreft een momentopname (februari 2022). Toekomstige gegevens kunnen (sterk) afwijken van deze resultaten.