Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Spottery
.

De ervaring van Jesse en Renée

“Succesvolle zoektocht naar een nieuw huis in Assen met Spottery: Het verhaal van Jesse en Renée”

Introductie

Jesse en Renée, twee ambitieuze professionals die werkzaam zijn in Groningen, waren al geruime tijd op zoek naar een nieuwe woning in Assen. Ze zijn gecharmeerd door de prachtige omgeving en de karakteristieke woonomgeving en waren op zoek naar een relatief nieuw huis met moderne voorzieningen dat tevens goed verbonden is met het openbaar vervoer. Met deze specifieke woonwensen in gedachten besloten ze Spottery te gebruiken om hun droomhuis te vinden.

De zoektocht

Jesse en Renée waren vastbesloten om het perfecte huis te vinden dat voldeed aan al hun woonwensen. Ze hadden een lange lijst met criteria opgesteld en begonnen met het bekijken van verschillende huizen die aan hun vereisten voldeden. De lijst met favoriete huizen hebben ze stapsgewijs benaderd, waarbij de meest favoriete natuurlijk als eerste een kaartje kregen. :)

Ze stuurden hun eerste gepersonaliseerde berichten naar verschillende bewoners van hun favoriete straat in Assen. Ze hadden een heel duidelijke woonwens die als rode draad in hun bericht terugkwam zodat de bewoners een goed beeld kregen van hun wensen en mogelijkheden. Een van de bewoners die hun bericht ontving, was het echtpaar dat hun prachtige hoekwoning uit 2016 overwoog te verkopen.

Het veelbelovende antwoord

Tot hun vreugde ontvingen Jesse en Renée al snel een enthousiaste reactie van de bewoners van de hoekwoning. Ze waren nog in de "pre-funda" fase, waarbij al enkele buurtgenoten interesse hadden getoond en zelfs een bezichtiging gepland stond. Het echtpaar was nog niet bekend met Spottery en vond het kaartje van Jesse en Renée erg leuk. Ze waren van plan om hun huis te verkopen, omdat de koop van hun nieuwe woning bijna rond was.

Een huis dat aan alle wensen voldoet

De bewoners beschreven hun hoekwoning uit 2016 als een waar juweeltje. Met een uitbouw, garage en een prachtige tuin op het zuiden/zuidoosten, bood het huis alle ruimte en comfort die Jesse en Renée zochten. Daarom was de vraag of ze snel een kijkje mochten nemen snel gesteld. Kort daarop liepen ze rond in misschien wel hun nieuwe huis. Na de bezichtiging bleef het goede gevoel, van beide kanten en besloten ze om zich te laten adviseren over de verdere stappen. Over het koopcontract, de termijnen en voorwaarden werd uiteindelijk overeenstemming bereikt. Het was rond! Ze hadden een nieuwe plek om herinneringen te gaan maken.

Spottery proberen

Ben je net als Jesse en Renée ook al een tijdje op zoek naar je droomhuis en heb je deze nog niet gevonden? Ontdek dan met Spottery welke huizen passen bij je woonwens en stuur de bewoners een vrijblijvend berichtje. Wie weet heb je straks ook een leuke eigen plek.