Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Spottery

Bericht voor jou van

Wil je reageren naar ?

Wil je echt niets laten weten?

Je huis is een huurhuis.

Als je op “Ja” klikt meld je je huis af voor de diensten van Spottery.

Waarom heb ik een kaartje ontvangen?

Je hebt een kaartje ontvangen, omdat iemand geïnteresseerd is in je huis en graag met je in contact zou willen komen. Met Spottery heb je de mogelijkheid om vrijblijvend contact op te nemen met de afzender van het kaartje, maar alleen als jij dit wil!

Wat is Spottery?

Spottery is een online platform waar mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis in contact kunnen komen met huizenbezitters. 

Kan ik mijn adres blokkeren zodat ik geen kaartjes meer krijg?

Ja, dat kan. We snappen dat niet iedereen zit te wachten op het ontvangen van kaartjes. Je kunt je adres dan laten blokkeren door de code die op het kaartje staat hier in te voeren. Mocht je later alsnog gebruik willen maken van Spottery, laat het ons dan hier weten. We zullen dan je account weer openstellen voor kaartjes. 

CO2 neutraal

We versturen kaartjes door heel Nederland voor onze klanten en leggen via onze website contact tussen huizenzoekers en bewoners. Spottery heeft daarmee ook een CO2 footprint. Om dit compenseren planten wij bomen. Daarvoor werken wij samen met Stichting Plant n Boom. Ze maakt een analyse van je uitstoot en plant bomen om deze uitstoot te compenseren.