Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Spottery

De ervaring van Jorijn Storm

Jorijn over de samenwerking met Spottery

“Ruim een jaar geleden kwam ik in aanraking met Spottery toen ik op social media deelde dat ik mijn huis wilde verkopen. Na een fijne periode in mijn appartement was het tijd voor iets nieuws. Ik zocht een nieuw huis. Mijn post werd gezien door Spottery en daarop werd ik benaderd met de vraag of ik zou willen meedoen aan een pilot. Ouderwets kaartjes versturen naar huizen in een buurt waar ik zou willen wonen, leuk!

Er volgde een heel kennismakingsgesprek met Marc van Spottery. Hij heeft me het proces uitgelegd en heel goed geholpen met het aanmaken van een account op het platform en het opstellen van een persoonlijk bericht voor de bewoners. Kort na het versturen werd duidelijk dat veel bewoners mijn bericht hadden gelezen. Naast de vele leesbevestigingen kreeg best veel reacties van bewoners die het gesprek aan wilden gaan. Ik heb daarop meerdere huizen bekeken, maar helaas was de huizenmarkt zo overspannen dat het niet tot een deal kwam. 

Totdat ik opeens, maanden later, toch nog een appje kreeg van iemand die mijn kaartje destijds had ontvangen. Of ik nog op zoek was naar een huis, want hij ging nu wel zijn huis verkopen. Ik ben eerst alleen gaan om te kijken hoe het huis aanvoelde. Na de rondleiding van de bewoner wist ik het; dit huis wil ik graag kopen.

Om ook een professionele blik te laten werpen op het huis ben ik uiteindelijk ook nog een keer geweest met mijn makelaar. De verkoper had inmiddels ook een makelaar ingeschakeld. Toen volgde er een spannende week waarin het huis toch misschien aan iemand anders verkocht zou worden. Maar, lang verhaal kort, uiteindelijk werd het aan mij gegund en is de koop gesloten!

Ik vind Spottery een erg leuk concept en een goede manier om met mensen in contact te komen. Het zorgt ervoor dat mensen elkaars verhaal kennen, voordat een huis op Funda komt. Ik denk dat dit zeker bijdraagt aan het krijgen van de gunfactor. Dit is natuurlijk niet altijd doorslaggevend, maar in dit geval heeft het zeker geholpen en ben ik heel erg blij dat ik nu een nieuwe stap kan zetten in mijn woongeluk.”

Wil je 2023 ook goed beginnen en je zoektocht naar een nieuw huis een boost geven? Bel of mail ons voor een vrijblijvende intake.