Cookies ­čŹ¬

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Spottery

De ervaring van Lieke Sterkenburg

Tip van de buurman

Voor Lieke en haar gezin zijn we op zoek gegaan nadat ze door een buurman op Spottery werd geattendeerd. Lieke: "Via een tip van de buurman kwamen wij in aanraking met Spottery. Wij zijn al een tijdje opzoek naar een huis in het zuiden des lands nabij de plaatselijke brandweerkazerne. Hierdoor is ons zoekgebied toch enigszins beperkt. In combinatie met de onstuimige woningmarkt denken wij dat Spottery onze kansen op een prachtig huis in ons zoekgebied aanzienlijk kan vergroten. We wachten de komende tijd af, hopelijk zit de gouden tip erbij!"

Update zoekopdracht:

De zoekopdracht van Lieke leverde diverse tips op, maar nog niet direct tot de gewenste match. Die kwam uit een andere hoek met dezelfde basis: mond-tot-mond en persoonlijk contact. Lieke: "Toevalligerwijs werden we (nadat de eerste contacten met bewoners er waren) geïnformeerd door kennissen over de aanstaande verkoop van hun eigen woning. En uiteindelijk hebben we deze woning ook gekocht. Maar we er zeker van: als het huis van de kennissen niet op ons pad was gekomen, dan hadden de kaartjes van Spottery geleid tot een woning."

We wensen Lieke en haar gezin veel woonplezier op hun nieuwe droomplek!

Ook je nieuw droomplek vinden?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende intake. Hoe goed het werkt laten we je graag zelf ervaren. Voor een beeld hoe goed het werkt, check onderstaande stats. En, No Cure? No Pay!

Interesse 66% van de bewoners leest je bericht.
Match 9% staat open voor een vrijblijvend gesprek
Bod 50% van de zoekers mag een bod uitbrengen.
Nieuw huis 40% van de zoekers vindt een nieuw huis.