Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Spottery

De ervaring van Marion Poll

Vrij wonen buiten de stad

Voor Marion en haar partner zochten we een droomhuis, net buiten de stad. In een groot gebied met veel huizen die overeenkomen met de woonwensen. Dat ene plekje leek maar niet te worden gevonden. Marion over de zoekopdracht bij Spottery: "Wat een verademing om in deze oververhitte huizenmarkt de mogelijkheid te hebben om zelf direct in contact te komen met potentiële huizenverkopers. Wij zoeken al twee jaar naar een woning buiten de stad en hebben met Spottery in verschillende dorpen huiseigenaren kunnen benaderen."

Update zoekopdracht:

De zoekopdracht van Marion leverde diverse tips op, maar nog niet direct tot de gewenste match. Die kwam uit een andere hoek met dezelfde basis: mond-tot-mond en persoonlijk contact. Marion: "De reacties waren hartverwarmend. Mensen wensen je succes, komen met tips en sturen zelfs een kaartje terug!"

We wensen Marion en haar partner veel woonplezier op hun nieuwe droomplek!

Ook je nieuw droomplek vinden?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende intake. Hoe goed het werkt laten we je graag zelf ervaren. Voor een beeld hoe goed het werkt, check onderstaande stats. En, No Cure? No Pay!