Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Spottery

De ervaring van Rilana

Na heel wat jaren zoeken hadden wij dan eindelijk de woning van onze dromen gevonden. Na wat onderhandelingen besloot de eigenaar de betreffende woning volledig uit de verkoop te halen om  verschillende redenen. Vanaf dat punt was onze motivatie net als ons droomhuis buiten bereik en besloten wij ons er maar bij neer te leggen dat het de eerste jaren niet meer zou gebeuren. 

Rilana's zoektocht een nieuw leven in geblazen met Spottery

Twee dagen na het besluit de huizenjacht te laten voor wat het was, hoorden wij over Spottery. Wat een verschil in mindset heeft dat contact vanaf het eerste moment gemaakt… We zagen dat de handgeschreven kaartjes werden geopend, er kwamen veel (positieve, motiverende en heel nieuwsgierige) berichten met gegevens binnen van en over mensen die wilden verkopen en we kregen zelfs een heel leuk persoonlijk kaartje terug met hele mooie (nog geheime) mogelijkheden en een optie tot de eerste keuze. Daarbij hebben we ook leuke reacties mogen ontvangen van mensen die niet wilden verkopen en heel blij waren met hun huis maar die later weer op de lijn kwamen omdat een bekende overwoog te verkopen. Kortom een fantastisch en succesvol concept waarbij onze ervaring en die van de ontvangers vanaf het eerste contact positief was. 

“We zagen dat de handgeschreven kaartjes werden geopend en er kwamen veel positieve, motiverende en heel nieuwsgierige berichten binnen.”

Een klassiek kaartje door de brievenbus werkt!

Dankzij een tip die wij mochten ontvangen via Spottery zijn wij bij een woning gaan kijken waarvan wij net het voorlopig koopcontract hebben getekend, eindelijk toch een huis waar wij een heerlijke toekomst met ruimte in tegemoet gaan.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe woning, maar wil het nog niet echt lukken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons om te kijken op welke manier Spottery jou kan helpen bij het vinden van je nieuwe huis!