Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Spottery

Op zoek naar een nieuw huis ?

Al tijden op zoek naar jouw nieuwe droomplek? En nog steeds niet gevonden? Dan ben je hier aan het goede adres! Samen op zoek naar je nieuwe huis.

What's the magic?

We geloven dat het leggen van een 1:1 contact tussen mensen die een huis zoeken en de bewoners een basis kan zijn voor een transactie. Iedereen kent wel iemand die met een 'briefje in de bus' een huis heeft gevonden. We hebben dat proces een stukje leuker en eenvoudiger gemaakt.

Je droomt al jaren van dat ene huis op de hoek? Blijf niet wachten tot het een keer te koop komt, maar laat de bewoners weten dat je interesse hebt. Via Spottery stuur je een kaartje met een persoonlijk bericht naar de bewoner van een huis waar jij een oogje op hebt. Je kaartje bevat een unieke code, waarmee de ontvanger jouw bericht kan lezen op onze website.

Wat kost jullie dienst?

Spottery werkt samen met makelaars die hun klanten graag net dat extra zetje willen geven in hun zoektocht. Daarvoor geven ze leuke giftcards uit waarmee je een aantal kaartjes gratis kan versturen naar de huizen waar jij een oogje op hebt. Wil je ook gebruikmaken van Spottery? Vraag ernaar bij je makelaar! Jij legt het eerste contact en wie weet kun je een keertje kijken bij je droomhuis. En mocht het nou echt concreet worden, dan helpt je makelaar je natuurlijk graag met zijn adviezen.

Interesse 66% van de bewoners leest je bericht.
Match 9% staat open voor een vrijblijvend gesprek
Bod 50% van de zoekers mag een bod uitbrengen.
Nieuw huis 40% van de zoekers vindt een nieuw huis.