Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Spottery

Samen de huizenmarkt weer een stukje leuker maken

Het is steeds moeilijker om een huis te kopen. Beschikbare huizen worden iedere maand schaarser en duurder. Spottery legt het initiatief weer bij de zoeker en kijkt verder dan alleen naar wat er te koop staat.

Wie woont er in jouw nieuwe huis?

De meeste mensen zetten hun huis pas te koop als ze zelf eerst iets nieuws hebben gevonden. Dit zorgt ervoor dat veel huizen nog niet “op de markt” zijn, terwijl de bewoners best bereid zijn om te verkopen. En doordat het voor iedereen moeilijk is om een nieuw huis te vinden, duurt het bovendien vaak lang voordat deze huizen wél op de markt komen.

Neem zelf het initiatief

Spottery wil deze vicieuze cirkel doorbreken. In plaats van iedereen op elkaar te laten wachten, leggen wij het initiatief bij jou: de woningzoekende. En dus kijken we niet alleen naar huizen die te koop staan, maar naar álle huizen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen.

Zoeken vanuit wensen, niet vanuit schaarste

Je zou er weemoedig van worden: het beperkte aanbod op de woningmarkt. Woningzoekers stellen hun woonwensen steeds verder naar beneden bij. "Dan maar geen tuin", "toch maar wat kleiner", "toch maar een andere buurt"...

Omdat wij kijken naar álle huizen in Nederland, begint bij Spottery jouw zoektocht niet bij het beperkte aanbod, maar bij jouw woonwensen. Ontdek alle huizen in Nederland die voldoen aan hoe jij wil wonen!

Rechtstreeks contact

Waar huizen steeds meer worden gezien als handelswaar en zakelijke investeringen, willen wij terug naar rechtstreeks onderling menselijk contact. Contact tussen iemand die dolgraag ergens wil wonen, en de persoon die daar op dit moment woont. Natuurlijk op voorwaarde dat dit contact door beide partijen gewenst is. Met een persoonlijk kaartje, vanuit een persoonlijk adres, met een persoonlijke boodschap. En kunnen vraag en aanbod elkaar vinden? Dan hebben wij ons werk gedaan en stappen we er tussenuit.

Woningen om in te wonen

De markt wordt verstoord door kopers die het huis niet als eigen woning gebruiken. Spottery is er voor mensen die een huis zoeken om er echt zelf te gaan wonen.

Wij zorgen dat je als woningzoeker direct in contact komt met de huidige bewoner. Je benadert een woningeigenaar altijd vanuit je persoonlijke adres, dat door ons wordt gecheckt.