Cookies ūüć™

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Spottery

Huizenzoekers

Spottery is een online platform waar mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis in contact kunnen komen met huizenbezitters. 

Waarom zou je wachten tot je droomhuis te koop komt? Neem zelf het initiatief en benader alle huizen waar je zou willen wonen met de vraag of de huidige bewoners open staan voor een eventuele verkoop. Daardoor heb je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met bewoners van een huis, nog voordat hun huis daadwerkelijk in de verkoop komt. Het contact komt alleen tot stand als de zoeker en bewoner daadwerkelijk ge√Įnteresseerd zijn om verder met elkaar in gesprek te gaan.¬†

Met Spottery kun je als huizenzoeker een kaartje sturen naar de bewoner van een huis dat je graag zou willen kopen. De ontvanger van het kaartje kan jouw persoonlijke bericht op Spottery lezen na het ingeven van een unieke code. Bij wederzijdse interesse ontvangen jullie elkaars contactgegevens en ben je vrij elkaar te benaderen.

Je kunt per dag 1 kaartje gratis versturen. Dat kaartje betaalt Spottery. In sommige gevallen worden kaartjes gesponsord door onze partners, dan kun je er meer per dag versturen. 

Met Spottery kan je zelf kosteloos één kaartje per dag te versturen. Wil je in een keer alle huizen die matchen met je woonwens een kaartje sturen? Dat kan, bel of mail ons om je zoekopdracht door te nemen. We bekijken samen welke huizen die uit je zoekopdracht voortkomen je een kaartje gaat sturen. De meeste zoekers kiezen voor het start pakket; het pakket waar de kaartjes worden gesponsord door een van onze partners. Daarmee blijft de zoekopdracht voor jou als zoeker helemaal gratis!  

Nadat je de opdracht hebt gegeven om de kaartjes te versturen, worden deze binnen twee werkdagen gepost. Daarna kun je dus reacties verwachten van de bewoners. Via Spottery blijf je eenvoudig op de hoogte wat de status is van je verstuurde kaartjes. De meeste kaartjes worden binnen een week na ontvangst gelezen. Verwacht niet binnen een week een reactie; de meeste bewoners nemen de tijd voordat ze met contact met je opnemen.

Om huizen te spotten op onze interactieve is het niet nodig om een account te hebben. Wil je daadwerkelijk je interesse kenbaar maken door kaartjes te versturen, dan die je eerst een gratis een account aan te maken. De ontvanger van je kaartje ziet dan van wie het kaartje afkomstig is en zo blijf je zelf eenvoudig op de hoogte van de status van de verzonden kaartjes. 

Alle huizen op onze interactieve kaart worden in Spottery getoond met behulp van Google Maps. In sommige gevallen is een adres niet correct opgenomen in Google Maps. Daarom spiegelen wij de adresgegevens ook aan de gegevens uit de BAG. Helaas kan het toch voorkomen dat een adres ook daar niet herkend wordt (bijvoorbeeld door nieuwbouw). Loop jij tegen dit probleem aan? Geen probleem! Neem hier contact met ons en wij zorgen ervoor dat door middel van een handmatige aanpassing jouw kaartje alsnog verstuurd wordt. 

Huiseigenaren

Je hebt een kaartje ontvangen, omdat iemand ge√Įnteresseerd is in je huis en graag met je in contact zou willen komen. Met Spottery heb je de mogelijkheid om vrijblijvend contact op te nemen met de afzender van het kaartje, maar alleen als jij dit wil!

Via de interactieve kaart van Spottery vind je vrijwel alle huizen in Nederland. In de meest gevallen tonen we het adres met een foto. Deze informatie is openbaar beschikbaar en afkomstig van Google. Gebruikers van Spottery kunnen hun eigen adres koppelen aan hun account en daarbij extra informatie over het huis beschikbaar maken. Deze informatie is kan openbaar toonbaar worden gemaakt of afgeschermd waarbij de informatie alleen voor andere Spottery gebruikers is te zien en zelfs helemaal worden afgeschermd. Dan is het alleen voor de eigenaar zelf te zien.

Ja, dat kan. We snappen dat niet iedereen zit te wachten op het ontvangen van kaartjes. Je kunt je adres dan laten blokkeren door de code die op het kaartje staat hier in te voeren. Mocht je later alsnog gebruik willen maken van Spottery, laat het ons dan hier weten. We zullen dan je account weer openstellen voor kaartjes.