Cookies ūüć™

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Spottery

Huizenzoekers

Spottery is een online platform waar mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis in contact kunnen komen met huizenbezitters. 

Met Spottery kun je als huizenzoeker een kaartje sturen naar de bewoner van een huis dat je graag zou willen kopen. De ontvanger van het kaartje kan jouw persoonlijke bericht op Spottery lezen na het ingeven van een unieke code. Bij wederzijdse interesse ontvangen jullie elkaars contactgegevens en ben je vrij elkaar te benaderen.

Je kunt per dag 1 kaartje gratis versturen. Dat kaartje betaalt Spottery. In sommige gevallen worden kaartjes gesponsord door onze partners, dan kun je er meer per dag versturen. 

Met Spottery is het mogelijk om kosteloos één kaartje per dag te versturen. Wil je meer kaartjes per dag versturen? Dat kan! Neem contact op met je makelaar om in 1 keer naar alle huizen die passen bij jouw woonwens een kaartje te sturen. 

Nadat je de opdracht hebt gegeven om de kaartjes te versturen, worden deze binnen twee werkdagen gepost. Daarna kun je dus reacties verwachten van de bewoners. Via Spottery blijf je eenvoudig op de hoogte wat de status is van je verstuurde kaartjes. De meeste kaartjes worden binnen een week na ontvangst gelezen. Verwacht niet binnen een week een reactie; de meeste bewoners nemen de tijd voordat ze met contact met je opnemen.

Om huizen te spotten op onze interactieve is het niet nodig om een account te hebben. Wil je daadwerkelijk je interesse kenbaar maken door kaartjes te versturen, dan die je eerst een gratis een account aan te maken. De ontvanger van je kaartje ziet dan van wie het kaartje afkomstig is en zo blijf je zelf eenvoudig op de hoogte van de status van de verzonden kaartjes. 

Alle huizen op onze interactieve kaart worden in Spottery getoond met behulp van Google Maps. In sommige gevallen is een adres niet correct opgenomen in Google Maps. Daarom spiegelen wij de adresgegevens ook aan de gegevens uit de BAG. Helaas kan het toch voorkomen dat een adres ook daar niet herkend wordt (bijvoorbeeld door nieuwbouw). Loop jij tegen dit probleem aan? Geen probleem! Neem hier contact met ons en wij zorgen ervoor dat door middel van een handmatige aanpassing jouw kaartje alsnog verstuurd wordt. 

Huiseigenaren

Je hebt een kaartje ontvangen, omdat iemand ge√Įnteresseerd is in je huis en graag met je in contact zou willen komen. Met Spottery heb je de mogelijkheid om vrijblijvend contact op te nemen met de afzender van het kaartje, maar alleen als jij dit wil!

Met Spottery heb je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met huizenzoekers. Het contact komt alleen tot stand als beide partijen daadwerkelijk ge√Įnteresseerd zijn om verder met elkaar te gaan.¬†

Via de interactieve kaart van Spottery vind je vrijwel alle huizen in Nederland. In de meest gevallen tonen we het adres met een foto. Deze informatie is openbaar beschikbaar en afkomstig van Google. Daarnaast is het mogelijk om van elk huis de globale waarde op te vragen. Deze informatie ontvangt Spottery van Matrixian Group en is grotendeels gebaseerd op transactiegegevens van vergelijkbare woningen in de buurt. Deze waarde is indicatief en kan (sterk) afwijken van de feitelijke waarde. Gebruikers van Spottery kunnen hun eigen adres koppelen aan hun account en daarbij extra informatie over het huis beschikbaar maken. Deze informatie is kan openbaar toonbaar worden gemaakt of afgeschermd waarbij de informatie alleen voor andere Spottery gebruikers is te zien en zelfs helemaal worden afgeschermd. Dan is het alleen voor de eigenaar zelf te zien.

Ja, dat kan. We snappen dat niet iedereen zit te wachten op het ontvangen van kaartjes. Je kunt je adres dan laten blokkeren door de code die op het kaartje staat hier in te voeren. Mocht je later alsnog gebruik willen maken van Spottery, laat het ons dan hier weten. We zullen dan je account weer openstellen voor kaartjes.